Klima1stKlaas 5006

Klima1stKlaas 5006

Ezt a terméket egyik partnerünk sem forgalmazza. Kérjük, válasszon az alábbi termékek közül!

Amik még érdekelhetik

Termékleírás
Páramentesítő, 10 l-es

Páramentesítési teljesítmény: 0,42 l/óra
Max. 30 m2-es helyiségekhez
Víztartály, biztonsági lekapcsolással
Folyamatos működés mellett a víz állandó elvezetése a csatlakozótömlőn keresztül lehetséges

A páramentesítő kitűnik egyszerű és hatékony használhatóságával, ha a lakásban, a fürdőben vagy a pincében túl magas a páratartalom. A hosszú ideje kipróbált párátlanító csekély teljesítményfelvétel és kiváló párátlanítási teljesítmény mellett modern formatervezett külsejével hívja fel magára a figyelmet. Páramentesítés max. 10 l/24 óra, a páratartalomtól és a helyiség hőmérsékletétől függően. A kivont vizet egy tömlőn keresztül lehet leereszteni, hogy elkerüljük a folyamatos kézi kiürítést (hozzávaló tömlő: rend. sz. : 549771).

Jellemzők:
Kezelőfelület pontos forgókapcsoló beállítással · Könnyen levehető 2,5 l-es tartály · Víztartály, biztonsági lekapcsolással · Hűtőközeg R134a · Hordozófogantyúval · Leolvasztás automatika.

Műszaki adatok:
Levegőminőség javító típus: Páramentesítő · Légminőség javító jellemzők: Elvezető cső csatlakozással, LED állapotkijelző · Légátengedés: Kb. 110 m³/óra · Max. helyiségméret: 30 m2 · Munkahőmérséklet: 15 ... 35 °C · Méret, hossz: 27.4 cm · Méret, magasság: 48.4 cm · Méret, szélesség: 25.8 cm · Páramentesítő teljesítmény (max. ): 0.42 l/óra · Szín: Fehér, Kék · Súly: 12.2 kg · Tartály méret: 2.5 l · Teljesítmény: 260 W · Zajkibocsátás: 42 dB · Üzemi feszültség: 230 V

Szállítás tartalma:
Páramentesítő · Használati útmutató.

Figyelem:
Hozzávaló elvezető tömlő nélkül szállítjuk. A páramentesítő szivattyút nem tartalmaz, így a vizet csak alul lehet elvezetni.

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.