Klima1stKlaas 5007

Klima1stKlaas 5007

Ezt a terméket egyik partnerünk sem forgalmazza. Kérjük, válasszon az alábbi termékek közül!

Amik még érdekelhetik

Termékleírás
Levegő páramentesítő 20 l-es

Páramentesítő teljesítmény: 0,8 l/óra
Helyiségekhez 40 m2-ig
Tartós működés lehetséges a víz állandó elvezetésével a tömlőcsatlakozó segítségével

A levegő páramentesítő elektronikus vezérléssel működik, hordozó fogantyúval és görgőkkel ellátva problémamentesen mozgatható. A páramentesítő készülék maximális nedvesség elvonó kapacitása kb. 20 liter naponta, a hőmérséklettől és a helyiség nedvességétől függően. A helyiség aktuális nedvességének állandó elektronikus felügyelete garantálja a levegő nedvesség önálló szabályozását. Egy kijelző megbízhatóan informálja Önt a helyiség aktuális nedvességéről.
A kiválaszott víz egy tömlő segítségével elvezethető rendszeres kézi leeresztés nélkül (hozzávaló tömlő rend. sz. 538868).

Jellemzők:
Elektronikus vezérlés · A páramentesítés szabályozása a helyiség nedvességének valósidejű mérésével · Hordozó fogantyú és görgők · Fagytalanító funkció · Halk működés egy második fuvóka fokozat által · Páramentesítő fokozat választható · Folyamatos páramentesítés

Műszaki adatok:
Levegőminőség javító típus: Páramentesítő · Légminőség javító jellemzők: Elvezető cső csatlakozással, LED állapotkijelző, Időzítő funkció · Légátengedés: 170 m³/h · Max. helyiségméret: 40 m2 · Munkahőmérséklet: 15 ... 35 °C · Méret, hossz: 34.3 cm · Méret, magasság: 52.8 cm · Méret, szélesség: 26 cm · Páramentesítő teljesítmény (max. ): 0.8 l/óra · Szín: Fehér · Súly: 14 kg · Tartály méret: 3.6 l · Teljesítmény: 380 W · Zajkibocsátás: 49 dB · Üzemi feszültség: 230 V

Szállítás tartalma:
Levegő páramentesítő · Használati útmutató.

Figyelem:
Hozzávaló leereszőcső nélkül szállítjuk. A levegő páramentesítőnek nincs szivattyúja, úgy, hogy a víz csak lefelé vezethető le.

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.