Megközelítés:
Javasolt útvonal:  

Ajánlataink a termékre

 

Malatec szobai párátlanító, szárító funkcióval, 300 ml/nap, tartály 800 ml, teljesítmény 22.5 W, fekete (MXY-16406)

Ingyenes szállítás easyboxba, megjelölt termékekre!

Ország Boltja 2023 Népszerűségi díj I. helyezett
12 059 Ft
+ 1 490 Ft szállítási díj
Raktáron
irány a bolt »
emag.hu
 

Malatec Légszárító 22, 5 W fekete Malatec 16406

Spórolj többet, vásárolj akciósan! MALL.HU napok!

Ország Boltja 2023 Minőségi díj III. helyezett
12 440 Ft
+ 2 200 Ft szállítási díj
Szállítás: max 1 hét
irány a bolt »
mall.hu
 

Párátlanító fekete O16406

12 990 Ft
+ 1 690 Ft szállítási díj
Szállítás: max 1 hét
irány a bolt »
ebuying.hu

Árdiagram

Áttekintést kaphat a termék árának alakulásáról.
 
minimum ár
 
átlagár

Árfigyelő

Árfigyelő szolgáltatásunk értesíti, ha a termék a megjelölt összeg alá esik.
Aktuális legalacsonyabb ár: 12 059 Ft

Termékleírás
Párátlanító
Ez az egyedülálló párátlanító tökéletesen felfogja és eltávolítja a levegőben felgyülemlett vizet. Peltier technológián alapul – csendesen működik. Nem igényel semmilyen betétet vagy vegyszert. A magas páratartalmú helyiségekben gyakran kellemetlen szag, gomba és penész jelentkezik. Ezek az állapotok nem kedveznek az egészségnek, és negatívan befolyásolják közérzetünket. A párátlanító beszívja a nedves levegőt, majd a víztartályba kondenzálja. Hatékonysága napi 330/ml kondenzvíz! Biztosítja otthonában a megfelelő páratartalmat és ezzel Ön és szerettei egészségét.
A párátlanító a Peltier technológián alapuló, azaz rendkívül halkan működik, így nem zavarja a háztartásban élőket - különösen ott lesz megfelelő, ahol olyan gyerekek vannak, akiknek gyakran kevés az alvása. A párátlanító nem zavarja napi tevékenységeit vagy munkáját. Problémák nélkül tud egész éjszaka sétálni, és nem zavarja az alvását, éppen ellenkezőleg - javítja annak minőségét.
A párátlanító tartály űrtartalma 800 ml. Ez akár 64 órás munkához is elegendő! Ennek köszönhetően nem kell hébe-hóba vizet kiönteni . Könnyedén otthon hagyhatod a párátlanítót két napnál tovább! A készülék további előnye az automatikus leállítás a tartály feltöltése után. A készlethez tartozik még egy tömlő, amit a párátlanítóhoz csatlakoztatva kivezetheti a vizet, pl. közvetlenül a mosogatóba. Ez a megoldás lehetővé teszi, hogy a párátlanítót olyan helyen hagyja, ahol ritkán jár.
ENERGIATAKARÍTÁS - a 22,5 W-os párátlanító alacsony energiafogyasztást biztosít. A párátlanító használata nem terheli a háztartás költségvetését, hatékonysága elegendő a készülék hatékony működéséhez. Kompakt méretű, ami azt jelenti, hogy bárhol elhelyezheti lakásában: íróasztalon, komódon vagy padlón.
ADATOK - szín: fekete; anyaga: ABS+ alumínium + AS+ PVC; hatékonyság: 300 ml naponta; víztartály kapacitása: 800 ml; a víz tömlőn keresztül történő leeresztésének lehetősége: igen; feszültség: 100-240V; tápellátás: 9V; teljesítmény: 22,5W; automatikus leállítás a tartály feltöltése után: igen; működési mód: Peltier-rendszer alapján; Alkalmas: otthoni, irodai stb. kivehető víztartály; levehető víztartály fedele; méretek: 22,5/16/14cm; tömlő hossza: 100 cm; kábelhossz: 1,45 m;

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.