Pingi Xtreme

Pingi Xtreme

Ezt a terméket egyik partnerünk sem forgalmazza. Kérjük, válasszon az alábbi termékek közül!
Legutolsó ismert ár (2016. 11. 24.): 7 990 Ft

Amik még érdekelhetik

Termékleírás
Páramentesítő, Pingi Xtreme

A páramentesítő segít a felesleges nedvesség eltávolításában. Segít megakadályozni a házban vagy értéktárgyaiban a páratartalom által okozott károkat. Az Xtreme egyedülálló funkciója, hogy azonnal, gyorsan abszorbeálja a levegőben lévő felesleges nedvességet.

Műszaki adatok:
Biztonsági intézkedések EU/R mondatok: R 36: Szemizgató hatású. · Biztonsági tudnivalók / H mondatok: H 319: Súlyos szemirritációt okoz. · Biztonsági tudnivalók / P mondatok: P101:H a orvosi tanács szükséges, a csomagolást vagy az azonosító címkét készenlétben kell tartani. , P102: A termék nem juthat gyerekek kezébe. , P 280: Védőkesztyű/védőruha/szemvédő/arc védő használata kötelező. , P305+P351+P338: Szembe kerülés esetén: Néhány percig folyó vízzel óvatosan öblítse ki. Adott esetben kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. , P337 + P313: Ha a szemirritáció nem múlik el: Orvosi ellátást kell kérni. · Biztonsági tudnivalók, GHS: GHS07: Irritáló · Biztonsági tudnivalók, veszélyek: Xi: Irritatív · EG Qualifier 3: Xi: irritáló · GHS Qualifier 2: GHS 07 = Felkiáltójel · Levegőminőség javító típus: Páramentesítő · Légminőség javító jellemzők: LED állapotkijelző · Szín: Fekete · Súly: 570 g · Tartály méret: 1 l · Üzemi feszültség: 230 V

Szállítás tartalma:
Páramentesítő · Hálózati adapter · Utántöltő csomag.

Vélemények

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.

^