Trotec TTK 51 E

Trotec TTK 51 E

Trotec TTK 51 E

Ezt a terméket egyik partnerünk sem forgalmazza. Kérjük, válasszon az alábbi termékek közül!
Legutolsó ismert ár (2016. 10. 18.): 56 900 Ft

Amik még érdekelhetik

Termékleírás
Penészes falak, dohos levegő? Lassan száradó ruhák?Az új Trotec TTK 51 E páramentesítő megoldja!

(A párátlanító raktáron van.  A terméket 1-3 munkanapon belül kiszállítjuk Önnek!)

Trotec TTK 50 E páramentesítő )

Figyelem! Szezon végi készlet-kisöprést tartunk!  Ezért ezt a páramentesítőt most kivételesen olcsón vásárolhatja meg. Ha az év során bármikor problémái vannak a penésszel, akkor érdemes most vásárolni, mert a szezon előtt már nem lehet ilyen olcsón hozzájutni ezekhez a német márkákhoz. Használja ki ezt a lehetőséget még most!

A Trotec TTK 51 E páramentesítő a nagy sikerű 50-es széria újabb tagja, mely nem csak kiváló minőségű , de megjelenésében is egy remekmű.

A TTK 51-es párátlanító használatával megszűnnek a penészfoltok , kiszáradnak a falak és újra egészséges, friss levegőt lélegezhet otthonában. A penész megszüntetésével gyakran elmúlnak az allergiás és asztmás tünetek, amennyiben ezeket a penészgomba okozta.

A páramentesítés során nem csak a penészfoltok tűnnek el, hanem gyorsabban száradnak a ruhák is, megszűnik a nehéz, dohos szag is a lakásban. Ezen felül még a fűtésszámlán is spórolhat , ugyanis a szárazabb levegő felfűtése kevesebb energiába kerül, mint a nedves levegőé.

A Trotec TTK 51 E páramentesítő sokkal hatékonyabb, mint a bevásárlóközpontokban kapható tablettás páramentesítők. Teljesítménye akár 150 -200-szor nagyobb , mint a tablettás eszközöké. Napi max. 16 literes páraelszívó képessége bőven elegendő akár egy 50 m2-es lakás komplett penészmentesítésére is. A TTK 51 E páramentesítő legfontosabb előnyei
A magas párátlanító kapacitás mellé nagyon szép , modern külalak társul, így ez a berendezés amellett, hogy az egyik leghasznosabb eszköze lesz a háztartásnak, még díszíti is környezetet.

Fogantyúi segítségével pillanatok alatt áthelyezhető több helyiség között, ugyanakkor amennyiben egy központi helyet talál a gépnek a lakásban, akkor mozgatás nélkül is elvégzi az egész terület penészmentesítését.

Egy tekerőgombbal állítható a kívánt páratartalom , melyet az eszköz automatikusan tartani is fog. Beállíthatja az optimális, 50-55 %-os páratartalmat, ami az emberi szervezet számára a legegészségesebb , de a penésznek már szerencsére túl alacsony. Az érzékelő néhány %-os tűréshatárt megenged annak érdekében, hogy ne kapcsolgasson percenként ki/be a berendezés.

A száraz levegő kifújási iránya tetszőlegesen állítható a két lamella segítségével.

Ledek jelzik az aktuális állapotokat, úgy, mint a tartály telítettségét, a leolvasztás állapotát és a ki/be kapcsolt állapotot.

Amint a tartály megtelt, leáll a párátlanítás . Így védi a berendezés a lakást az összegyűjtött víz túlcsordulásától. A párátlanítóhoz egyébként tömlő is csatlakoztatható , amivel a tartályt megkerülve egy lefolyóba is elvezethető a víz. Ebben az esetben teljesen felügyelet nélkül hagyható a páramentesítő.

A mosható antibakteriális szűrőbetét védi a páramentesítő belsejét az elszennyeződéstől és megszűri a porcicákat, szöszöket, hajszálakat. A szűrőbetét olyan anyagból készült, melyet soha nem kopik el, ezért ez nem jelent plusz költséget a felhasználónak. A mosható szűrőn felül is tisztítja a levegőt a TTK 51 E, a nedvesség az apróbb porszemeket, szennyeződéseket is magához vonzza. A szennyeződések a tartályban összegyűjtött vízzel együtt távoznak a lakótérből.

Az egyik legfontosabb előny pedig a kockázatmentes vásárlás

Nálunk teljes mértékben kockázatmentesen vásárolhatja meg a készülékeket, ugyanis 14 napos pénzvisszafizetési garanciát nyújtunk, valamint egy esetleges meghibásodás esetén a jótállási időn belül cégünk a saját költségére szállítja vissza és javítja meg a páramentesítőt. Ezzel a két szolgáltatással tulajdonképpen minimálisra csökkentjük a vásárlót terhelő rizikót, pedig ez a típus is eleve a legmegbízhatóbbak közé tartozik. A TTK 51 páramentesítő gyakori felhasználási területei Penészmentesítés : A legtöbb ügyfelünk azért vásárol páramentesítőt, mert elszaporodott a lakásukban a penész . Ezt nem csak a penészgomba által okozott dohos szag megszűntetése miatt kell kezelni, hanem azért is, mert a penész spórák könnyen allergiához és asztmához vezethetnek. A penész oka a magas páratartalom. A TTK 51 E párátlanító viszont helyreállítja a az optimális páratartalmat, ami az ember számára egészséges, a penész viszont elpusztul.

Múzeumok, könyvtárak, irattárak páratartalmának szabályozása: A páratartalom szabályozása fontos tényező a múzeumokban, gyűjteményekben, hogy az ott őrzött könyveket, festményeket és egyéb értéktárgyakat eredeti állapotukban még hosszú éveken keresztül megőrizhessük.

Vizes, párás ablakok: Főleg téli időszakban folyik a víz az ablakokon, ami hosszú távon ugyancsak penészképződéshez vezet. Az ablakok hideg felületet jelentenek, ezért azokon pillanatok alatt kicsapódik a magas pára. A párátlanítók helyreállítják az egészséges páratartalmat és megszűnik az ablakok vizesedése is.

Falszárítás : Egyes lakásokban, házakban szinte gyöngyözik a víz a falakon. Ennek több oka lehet, mint pl. túl jó szigetelés, vagy épp annak a hiánya, de leginkább a magas páratartalom tehető ezért felelőssé. Érdemes a párátlanítót ezen falak közelébe helyezni. A TTK 51 E kifújási iránya ráadásul állítható, így még célzottabban a kívánt felültre irányítja.

Ruhák gyorsabb szárítása: Az olyan lakásokban, ahol magas a páratartalom természetesen a ruhák is lassabban száradnak. Több ügyfelünktől hallottuk, hogy a készülék vásárlása előtt 2-4 napba is beletelt, mire megszáradtak a kimosott ruhák. A TTK 51 E páramentesítőt a száradó ruhák közelébe helyezve ez az idő a harmadára, negyedére csökkenhet. A Trotec TTK 51 E további fontos jellemzői
 • Max. 16 liter/nap párátlanító teljesítmény (35 °C/ 90 % pt. )
 • Automatikusan tartja a beállított páratartalmat.
 • Állítható kifújási irány
 • Energiatakarékos működési mód: +-3 %-os tartományban nem kapcsol folyamatosan ki/be.
 • Azonnal leáll, ha megtelt a tartály, így nem csordul ki a víz.
 • Egyszerűen üríthető tartály.
 • Csatlakoztatható hozzá egy tömlő, amivel kivezethető a víz egy lefolyóba is, ha nem szeretné a tartályt ürítgetni.
 • Fogantyúval könnyen mozgatható.
 • Antibakteriális levegőszűrő, mely mosható és nem szorul cserére.
 • Modern megjelenés, a lakás dísze.
 • Azonnal üzembe helyezhető, nem kell szerelni.
 • Nincs egyéb költség, mint pl. tabletta, szűrőbetét, stb.
 • LED-ek jelzik a működést.
 • Zárt rendszer, nincs szükség a hűtőfolyadék pótlására
 • Freon mentes, CE tanúsítvány
 • Automata
 • Csendes működés
  Fontos : Az általunk forgalmazott párátlanító berendezések mindegyike első osztályú termék, melyek kivétel nélkül Németországból származnak.   A gép ára már magában foglalja az ÁFÁ-t is. 1-2 munkanapon belül szállítunk az egész ország területére. (1.900 Ft)
A párátlanító műszaki paramétereiFeszültség: 220V-240V / 50Hz
Átlagos áramfogyasztás: 260 W
Maximális áramfogyasztás induláskor: 0,4 kW
Maximális párátlanító teljesítmény: 16/ nap (35 °C/ 90 % pt. )
Ajánlott terület: átlagos körülmények között: 50-60 m2-ig
Extrém körülmények: tartós (30 °C/ 80 % pt. ) 30 m2-ig
Kondenztartály: kb. 2,3 literHűtőfolyadék: R 134 A
Méretek: 220 x 365 x 490 mm
Ventilátor telj. : max 126 m3/hZajszint:  < 43 dB
Súly: 13,8 kg
Hordozhatóság: fogantyúval
Üzemi hőmérséklet: 5°C~32°C

Jótállás : 2 év, valamint 14 napos pénz-visszafizetési garancia

Szerviz : Az általunk forgalmazott páramentesítőknek mi látjuk el a teljes körű szervizelését is, tehát nálunk nem csak a készüléket vásárolhatja meg, hanembármilyen műszaki kérdésben is bizalommal fordulhat hozzánk! Esetlegesmeghibásodás esetén jótállási időn belül cégünk díjmentesen visszaszállítja és megjavítja a párátlanítót!

Vegye fel Ön is a hatékony harcot a penésszel és vásárolja meg a  TrotecTTK 51 E páramentesítő készüléket. Ehhez kérem kattintson az alábbi ikonra.


Vásárlói vélemények, hozzászólások a párátlanító berendezéshez:   "Tisztelt Cím!A páramentesítővel maximálisan meg vagyok elégedve. A falak és a padló találkozásánál pára csapódott le, mert nem megfelelő a szigetelés. Ezért volt szükség ideiglenesen a párátlanítóra. Amióta üzemben van a kicsapódás megszűnt. "
Ferenc
"Szükségünk volt egy páramentesítőre, mert leszigeteltük a házat és télen a benti szárítás miatt sajnos elkezdtek a szobák penészedni. Ez az állapot 3 éve tartott. A páramentesítő beváltotta a hozzá fűződő reményeket, nagyon szeretjük, és mivel ősszel festettünk sikerült megóvni a falakat, nem jött elő penészfolt, illetve a levegő is sokkal tisztább!  A rendelés menete flottul zajlott nagyon! Köszönjük!"Barnáné

"Nagyon elégedett vagyok a páramentesítővel. Nagyon csendesen működik, és folyamatosan párátlanít. Mindenkinek ajánlanám ezt a készüléket, akinek gondja van a magas páratartalommal. Egyébként mi a hálószobában használjuk. "Martina 
"Minden az ígéretek szerint zajlott, 2-3 nap után megérkezett a páramentesítő. A használati útmutató megfelelő. A berendezés kezelése szerencsére nagyon egyszerű és teszi a dolgát, páramentesíti a levegőt a legnagyobb megelégedésemre. A hangja is moderált, jó, ha alszom azért kikapcsolom. De minden hősugárzó és ventilátor is a legmagasabb fokozaton hasonlóan hangos. Szerintem jobb lenne, ha az elvezető csövet is beleraknák a csomagba. Részemre ugyan nem érdekes, bár az is biztos, hogy abból mindenkinek különböző hosszúságú kell.  A legmagasabb pontot kapja tőlem. "L. László Így is ismerheti: TTK51E
Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.

^