Megközelítés:
Javasolt útvonal:  
Termékleírás
Problémája van a penésszel,
a párás ablakokkal és a vizes falakkal?
Akkor kiváló döntés lehet az Ön számára
a Trotec TTK 70 E páramentesítő, melyhez most egy páramérőt adunk ajándékba!

(A párátlanító raktáron van.  A terméket 1-3 munkanapon belül kiszállítjuk Önnek!)

A Trotec TTK 70 E páramentesítő 2014-es fejlesztés. Németországban a párátlanítás területén a Trotec márka a legnagyobb és legismertebb, mely annak köszönhető, hogy évtizedek óta minőségi, piacvezető termékeket gyártanak. Ez a típus a sikeres 70-es széria legújabb terméke, ami nagy teljesítménye mellett gyönyörű külsejével hívja fel magára a figyelmet.

Napi 20 literes párátlanító képessége miatt nagyobb lakásokban is tökéletes fegyver a penész ellen. Néhány nap, egy-két hét használat után leszáradnak a penészfoltok a falakról, bútorokról és friss, egészséges levegőt lélegezhet otthonában, irodájában. A szabályzó beállítása után a TTK 70 E automatikusan tartja az optimális páratartalmat. Azt javasoljuk, hogy tekerje a szabályzót az 5-ös jelzéshez, hogy a berendezés 50-55 %-os páratartalmat tudjon beállítani. Ez egészséges az emberi szervezet számára, de szerencsére már nem jelent kedvező életfeltételeket a penésznek.

Hatékonyság és elegancia egy készülékben!

A TTK 70 E használatával nem csak a penész és a dohszag szűnik meg, de gyorsabban fognak száradni a ruhák is. Ügyfeleink visszajelzése alapján tudjuk, hogy a száradási idő a harmadára, negyedére csökken, ha működik a páramentesítő. További előny, hogy amennyiben valaki a penészgomba miatt volt allergiás, asztmás, akkor néhány nap párátlanítás után a tünetei is csökkenhetnek.

Miért pont a TTK 70 E páramentesítő készülék?

Kiváló ár/érték arányának köszönhetően a TTK 70 E igazán jó választás azoknak, akiknek fontos a kiváló minőség és a reális ár is.

A német Trotec cég csúcstermékei közé tartozik.

Gyönyörű megjelenésével tökéletesen illeszkedik a mai modern lakberendezési trendekhez.

Napi 20 literes párátlanító kapacitásának köszönhetően kiválóan alkalmas lakások, irodák páramentesítésére 70 m2-ig.

Könnyen kezelhető, teljesen automata készülék. A hétfokozatú forgókapcsolójával beállíthatja a kívánt páratartalmat és a penészeltávolító a megfelelő páratartalom eléréséig üzemel, majd szakaszos üzemmódra vált.

Áramszünet esetén is megmarad a beállított érték.

Irodában, lakásban is hosszabb időre magára hagyható, hiszen kondenzvíz gyűjtő tartálya amint megtelik automatikusan leáll a készülék. Emellett folyamatos üzemre is kiválóan alkalmas, hiszen rendelkezik kondenzvíz elvezető cső csatlakoztatásának lehetőségével.

Fogantyúi segítségével könnyen áthelyezhető egyik helyiségből a másikba, jóllehet egy központi helyre állítva akár egy 70 m2-es, több szobából álló lakást is párátlaníthat vele.

A párátlanító tetején található két lamella segítségével tetszőlegesen állítható a ventilátor kifújási iránya.

LED-ek adnak visszajelzést a berendezés működéséről.

Egy mosható antibakteriális szűrőbetét védi a gép belsejét az elkoszolódástól és megszűri a hajszálakat, szöszöket is.

Prémium márka, jó termék és kockázatmentes vásárlás!

Nálunk teljes mértékben kockázatmentesen vásárolhatja meg a penészeltávolító készülékeket, ugyanis 14 napos pénzvisszafizetési garanciát nyújtunk, valamint egy esetleges meghibásodás esetén a jótállási időn belül cégünk a saját költségéreszállítja vissza és javítja meg a páramentesítőt. Ezzel a kétszolgáltatással tulajdonképpen minimálisra csökkentjük a vásárlótterhelő rizikót, pedig ez a típus is eleve a legmegbízhatóbbak közé tartozik.

Elképesztő, hogy mennyi vizet gyűjt össze akár 1 nap alatt a Trotec TTK 70 E penészeltávolító berendezés. Aki már esetleg bedőlt a tablettás páramentesítőknek az tudja, hogy azok milyen keveset érnek. Ez a berendezés viszont akár 200-250-szer több vizet képes azonos idő alatt összegyűjteni. Így tényleg nem marad esélye a penészfoltoknak. Azok a lakások, ahol ezt a berendezést automata üzemmódban használják, biztos, hogy örökre elfelejthetik a penészt.

Javaslat a leggazdaságosabb működtetéshez!

Márkától függetlenül a páramentesítők többsége úgy működik automata üzemmódban, hogy amikor elérik a beállított páratartalmat, nem állnak le teljesen, hanem szakaszos működésre váltanak és néhány percenként ki-be kapcsolnak. Amikor ezt tapasztaljuk, akkor érdemes a párátlanítót hosszabb időre teljesen kikapcsolni és megengedni némi páratartalom emelkedést az újbóli visszakapcsolásig, mert folyamatos üzemben sokkal jobban hasznosul a befektetett energia, mint a szakaszos üzemmódban.

Most ajándék páramérőt adunk a páramentesítőhöz!

A gazdaságos működtetésben óriási segítséget nyújt a most ajándékba adott Trotec márkájú precíz páratartalom és hőmérséklet mérő műszer, mely emellett még ébresztőóraként is működik. A páramérő műszert könnyen lehet hordozni és segítségével egyszerűen leellenőrizheti a páratartalmat a lakás különböző pontjain is. Az ajándék páramérő nagy segítség lesz a penész elleni küzdelemben.

Az energiatakarékos és a penész elleni hatékony működtetésről további részleteket olvashat majd a csomaghoz mellékelt útmutatóban. Használja ki Ön is több éves szakmai tapasztalatunkat és a csomagajánlatunkat!

Mi mindenre jó a TTK 70 E páramentesítő?

- Penész eltávolítása: Legtöbb ügyfelünk azért vásárol nálunk páramentesítő - penészeltávolító gépet, mert szeretné a penészfoltokat hatékonyan kezelni. Többségük előtte már minden csodaszert kipróbált, melyek természetesen nem, vagy csak ideiglenesen segítettek. A TTK 70 E készülék automata üzemmódban viszont maradandóan megszűnteti a penészfoltokat. Beállítja az ember számára optimális páratartalmat, menynek következtében leszáradnak a foltok a falakról.

- Vizesedő ablakok kezelése: Leginkább ősszel és télen tapasztalható, hogy az ablakok peremén, az ablakpárkányon és sok esetben az ablakfelület nagyobb részén harmatcseppek, csordogáló víz tapasztalható. Természetesen ez is annak a következménye, hogy a lakásban túl magas a páratartalom. A párátlanító használatával ez a probléma is megoldódik.

- Múzeumok, könyvtárak páramentesítése: A megfelelő páratartalom fenntartása elengedhetetlen a  múzeumokban, gyűjteményekben és irattárakban. Az ott őrzött könyvek, festmények és egyéb értéktárgyak élettartama csak az optimális páratartalom folyamatos fenntartásával és felügyeletével biztosítható hosszú éveken keresztül.

- Falak szárítása: Régi épületekben, vagy akár új építésű szigetelt lakásokban, házakban visszatérő jelenség, hogy a téli időszak beálltával elkezdenek gyöngyözni, vizesedni a falak. Ennek több oka is lehet, mint pl. a jó záró szigetelés, ami bent tartja a mindennapi élettel keletkező párát, vagy a falak északi fekvése. Az északi oldal mindig hidegebb és nyirkosabb, ezért elsősorban oda csapódik ki a víz. A TTK 70 E működtetése mellett ez sem jelent többé gondot. Ennél a páramentesítőnél még arra is van lehetőség, hogy a száraz levegőt az állítható lamellák segítségével célzottan a problémás területre irányítsa.

- Ruhák száradási idejének felgyorsítása: A páramentesítő  lecsökkenti a páratartalmat, így a ruhák gyorsabban át tudják adni a nedvességet a levegőnek, melyből aztán pillanatok alatt a páragyűjtő tartályba kerül a folyadék.

A TTK 70 E párátlanító óriási előnye, hogy nem csak a penészfoltokat kezeli, de járulékosan sok egyéb pozitív hatása van, mint pl. a fentebb felsoroltak, vagy a fűtésszámla csökkentése, hiszen a szárazabb levegő felfűtése kevesebb energiába kerül. A gyorsabb ruhaszáradás pedig a háziasszonyoknak jelent óriási könnyebbséget!

A Trotec TTK 70 E további fontos tulajdonságai

Max. 20 liter/nap páramentesítő kapacitás

Automata vezérlés. Tartja a beállított páraszintet.

Állítható lamellák a levegő tetszőleges irányban való tereléséhez.

Áramspóroló működési mód: +-3 %-os páraingadozást megenged.

Tartály telítettség esetén azonnal kikapcsol: túlfolyás elleni védelem.

Egyszerűen üríthető tartály.

Csatlakoztatható hozzá egy tömlő, amivel kivezethető a víz egy lefolyóba is, ha nem szeretné a tartályt ürítgetni.

Fogantyúval könnyen mozgatható.

Antibakteriális levegőszűrő, mely mosható és nem szorul cserére.

Modern megjelenés, a lakás dísze.

Azonnal üzembe helyezhető, nem kell szerelni.

Nincs egyéb költség, mint pl. tabletta, szűrőbetét, stb.

LED-ek jelzik a működést.

Zárt rendszer, nincs szükség a hűtőfolyadék pótlására

Freon mentes, CE tanúsítvány

Automata

Csendes működés

 
Fontos: Az általunk forgalmazott párátlanító berendezések mindegyike első osztályú termék, melyek kivétel nélkül Németországból származnak.  

 

A gép ára már magában foglalja az ÁFÁ-t is. 1-3 munkanapon belül szállítunk az egész ország területére. (1.900 Ft)

A TTK 70 E párátlanító műszaki paraméterei

Feszültség: 220V-240V / 50Hz
Átlagos teljesítményfelvétel: 350 W
Teljesítményfelvétel rövid időre, pl. indulás: max. 480 W

Maximális párátlanító teljesítmény: 20 l/ nap (30°C/ 90 % pt. )
Ajánlott terület: átlagos körülmények között: 70 m2-ig
Ajánlott terület extrém körülmények között: 45 m2-ig

Zajszint:  < 45 dB
Súly: 13,7 kg 
Hordozhatóság: hordozófülek
Üzemi hőmérséklet: 5°C~32°C
Kondenztartály: kb. 2,3 liter

Hűtőfolyadék: R 134 A
Méretek: 220 x 365 x 490 mm
Ventilátor telj. : max 135 m3/h
Magyar nyelvű használati utasítás

Jótállás: 2 év, valamint 14 napos pénz-visszafizetési garancia.  

Szerviz: Az általunk forgalmazott páramentesítőknek mi látjuk el a teljes körű szervizelésétis, tehát nálunk nem csak a készüléket vásárolhatja meg, hanembármilyen műszaki kérdésben is bizalommal fordulhat hozzánk! Esetlegesmeghibásodás esetén jótállási időn belül cégünk díjmentesen visszaszállítja és megjavítja a párátlanítót!

Vegye fel Ön is a hatékony harcot a penésszel és vásárolja meg a Trotec TTK 70 E páramentesítő készüléket. Ehhez kérem, kattintson az alábbi ikonra: Így is ismerheti: TTK70E
Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.

^