Megközelítés:
Javasolt útvonal:  
Termékleírás
Nedves lakás, penész a falon?
A párás levegőben elszaporodnak a gombák, és a baktériumok.
 Gyorsan kialakul a káros és csúnya pénész a falon.

A megoldás a páramentesítés!

(A párátlanító raktáron van.  A terméket 1-3 munkanapon belül kiszállítjuk Önnek!)

Figyelem! Szezon végi készlet-kisöprést tartunk!  Ezért ezt a páramentesítőt most kivételesen olcsón vásárolhatja meg. Ha az év során bármikor problémái vannak a penésszel, akkor érdemes most vásárolni, mert a szezon előtt már nem lehet ilyen olcsón hozzájutni ezekhez a német márkákhoz. Használja ki ezt a lehetőséget még most!

A megnövekedett páratartalom könnyen kicsapódik a falakra, valamint az ablakokra és csúnya károkat okoz. A WDH 520-as páramentesítő az egyik legkiforrottabb penészmentesítő a piacon. Alacsony áramfogyasztása, szép kinézete és kiváló minősége miatt a legkedveltebb párátlanító modellek közé tartozik. Könnyen helyreállítja az optimális páratartalmat, így nem csak a problémát, hanem annak az okát is megszűnteti. A páramentesítő automata üzemmódban használva mindig az egészséges 50-55 %-os szinten tarthatja a levegő relatív páratartalmát. Ezen a szinten kiszáradnak a nedves falak és eltűnnek a csúnya penészfoltok, valamint megszűnik az ablakok vizesedése

A páramentesítő kiváló minősége és előnyei

A WDH 520-as elektromos párátlanító első osztályú minőségéről a lentebbi tesztek, a szaklapok ítéletei és vásárlói vélemények alapján is meggyőződhet. 2013-ban a Heimwerker Praxis nevű német szaklap az év termékének választotta ezt a páramentesítő berendezést! Az újságcikket le is töltheti ide kattintva: Az év páramentesítő készüléke

A mosható antibakteriális levegőszűrőnek és a kondenzációs módszernek köszönhetően a párátlanító nem csak a doh szagot szűnteti meg, hanem eltávolítja a por, a szöszök, szőrök nagy részét is a levegőből. A napi max. 25 literes párátlanító kapacitás elegendő akár egy 80 m2-es lakótér kezelésére. Használhatja a páramentesítőt több helyiség egyidejű kezelésére is, amennyiben nyitva tartja az ajtókat és nincs akadálya a levegő mozgásának. Ha egymástól távolabbi helyiségeket kell szárítani, akkor a fogantyúval és a 4 görgős kerék segítségével egyszerűen áthelyezheti a penészmentesítőt.

A párátlanítót nyugodtan magára hagyhatja, hiszen, ha megtelt a tartály, akkor automatikusan lekapcsol és ezt egy jelzőfénnyel is jelzi. A beépített tömlőcsatlakozó segítségével az összegyűjtött vizet egy lefolyóba is elvezetheti, így nem kell a tartályürítéssel sem foglalkoznia.

A WDH 520-as elektromos páramentesítő kiváló ár-érték aránnyal rendelkezik. A piacon az egyik legjobb minőséget garantálják páraelszívó készülékeink. Az elmúlt években ez a típus kiválóan bizonyított egész Európa számtalan nedves, párás lakásban. Nyugodtan bízhat benne, hogy ez a penészmentesítő készülék nem csak a garancia idő lejártáig, hanem akár évtizedekig is gondtalanul működik.

A kondenzációs módszernek köszönhetően nagyobb teljesítményre képes és ezt hosszú évek múlva is megtartja, nem úgy, mint a kémiai anyaggal működő párátlanítók.

Nálunk nem csak egy páramentesítő készüléket kap, de kiváló vevőszolgálatot is, mely nem csak a vásárlás pillanatáig segíti ügyfeleit. A párátlanítás témában bármikor megkereshet minket bármilyen kérdéssel, mert szívesen segítünk.
Hol használják a WDH 520-as páramentesítőket?
Vizes ablakok szárítása: A magas páratartalom miatt fűtési szezonban folyik a víz az ablakokon. Párátlanító berendezéseink megoldják a nedves ablakokkal járó gondokat.
 
- Falszárítás: A falak nedvesedésének oka lehet beázás, magas talajvíz szint, rossz hőszigetelés, vagy akár a frissen készült vakolat, illetve festés. A fal a lehető leghatékonyabban páramentesítő alkalmazásával szárítható ki. Így megakadályozhatjuk a nem kívánt mellékhatásokat pl. a penészképződést, a rossz klimatikus viszonyok miatti kellemetlen közérzetet, a vakolat és a festés károsodását. Ekkor eltűnik a penész és a dohos szag is.
 
- Penészmentesítés:  A gomba nagy ellenség, komoly egészségi kockázatot jelent, a falak, padozatok és berendezési tárgyak állagromlásához vezet és esztétikailag is szörnyű. Kialakulásának fő oka a magas páratartalom, ami a nedves felületeket alakít ki. Ha a páramentesítő készülékkel normális szintre csökkentjük a levegő nedvességtartalmát, akkor ezzel kihúzzuk a talajt a spórák alól, így sem továbbfejlődni, sem újra kialakulni nem tudnak.
 

- Ruhaszárítás: A mosott ruhákból kipárolgó vizet páramentesítő készülékeink megkötik és összegyűjtik és így a ruhák száradási ideje a töredékére csökken, enyhítve ezzel a túlságosan párás levegő okozta kellemetlenségeket.
 
- Árvíz: Párátlanító gépeink kiszárítják az árvíz által sújtott területek épületeit, azok padlóját és a falakat. A párátlanítás következtében sokkal gyorsabban beköltözhetőek az épületek.
 
- Nedves épületek szárítása: ideális vakolatok, burkolatok gyors szárításához (így gyorsan tovább folyható a munka ill. tovább burkolható a felület)  
 

- Pince páramentesítés: A pincékben általában hideg levegő van, ezért, amikor beáramlik kívülről a meleg, ami sokkal több páratartalmat képes hordozni, rögtön kicsapódik a hideg pince falára a nedvesség. Pince szárító-ink ezt is könnyedén kezelik.

 
- Kármentesítés: A hirtelen nagy mennyiségben a lakásba, irodába, vagy bármely emberi tartózkodásra alkalmas helyiségbe betörő víz hosszú időre használhatatlanná teszi azokat. A WDH 520-as penészmentesítő  ezt az időt és az utólagos károkat nagyságrenddel csökkenti. Kiszárítja a falakat, a padlót és a berendezési tárgyakat.  
Nyugat-Európai tesztek, összehasonlítás a páramentesítő berendezésről

 

A WDH 520-as elektromos párátlanító Nyugat Európában már régóta elismert típus. A páramentesítő több fogyasztói teszten is jó eredményt ért el.
 
A gyártó a német szaklap, a Heimwerker Praxis (2012/1) legújabb értékelésére a legbüszkébb.  Ezt az eredményt jó ár-érték aránya és egyszerű kezelése, valamint hatalmas teljesítménye és megbízhatósága miatt kapta.  A páramentesítő 1,3-as osztályzatot kapta egy 5-ös skálán, ahol az 1-es jelenti a legjobbat.

A WDH 520 HB párátlanító a legmodernebb műszaki tudományos eredmények ismeretében került kifejlesztésre és ennek köszönhető, hogy a versenytársakhoz képest nagyon alacsony az áramfogyasztása is.

A penészmentesítőt több független intézet és újság is tesztelte. Az alábbi linkre kattintva letölthet egy összehasonlító tesztet ahol több, a piac legismertebb párátlanító készülékei versenyeznek egymással:  A WDH 520 a legjobb az ár-érték arányban! (svéd újság) 

Ha olyan penészmentesítőt keres, amely nem csak néhány hónapig üzemképes, és nem akar folyamatosan bosszankodni, akkor nálunk megtalálta a megfelelő párátlanítót.

Kockázatmentes vásárlás! Nálunk teljes mértékben kockázatmentesen vásárolhatja meg a készülékeket, ugyanis 14 napos pénzvisszafizetési garanciát nyújtunk, valamint egy esetleges meghibásodás esetén a jótállási időn belül cégünk a saját költségére szállítja vissza és javítja meg a páramentesítőt. Ezzel a két szolgáltatással tulajdonképpen minimálisra csökkentjük a vásárlót terhelő rizikót, pedig ez a típus eleve a legmegbízhatóbbak közé tartozik.

A penészmentesítő gép kiemelkedő tulajdonságai
Hasonlítsa össze penészmentesítő gépeink tulajdonságait egyéb gyártókéval, mi álljuk a próbát! Letöltheti a legújabb német nyelvű szakvéleményt, mely egy háztartási gépekkel foglalkozó elismert szaklapból származik: párátlanító teszt

A legfontosabb a párátlanító minősége és a fogyasztása. Más gyártók páramentesítő gépei képesek akár a dupláját is fogyasztani ugyanilyen, vagy kisebb teljesítmény mellett.

- Napi 25 literes párátlanító teljesítmény
- Higrosztát állítja és szabályozza a kívánt páratartalmat
- Automata módon lekapcsol a kívánt páratartalom elérésekor és automatikusan újra bekapcsol, ha párásabb lesz a levegő
-Beépített áramspóroló funkció: a páraszabályzó nem percenként kapcsol ki és be,  hanem megenged +- 3 %-os ingadozást
- Lemosható, antibakteriális levegőszűrő
- Modern design, szép külső, különösen alkalmas lakóhelyiségekhez
- Tartós használatra is ideális a páramentesítő
- Jól működik hűvösebb körülmények között is (13 C alatt viszont már ezt a típust ajánljuk: TTR 55-ös)
- Automatikus profi leolvasztó funkció (forrógázas/nyersgázas olvasztóautomatika – ezáltal nincs leállás és jobban kihasználható, gazdaságosabb a készülék)
- Nem igényel figyelmet az alkalmazás során (ha megtelt a tartály, lekapcsol)
- A párátlanító kiváló minőségű, megbízható kompresszorral szerelt! 
- Fokozatmentes páratartalom-szabályozás 35%-tól 90 %-ig 
- Áramszünet esetén sem kell újra beállítani (a páramentesítő a szünet után automatikusan működik tovább)
- Túlfolyásvédelem: lekapcsol, amint megtelt a tartály és ezt jelzőfénnyel is jelzi! 
- Kivehető, átlátszó kondenztartály, így a vízállás folyamatosan látható 
- A kondenzvíz lefolyójához tömlő csatlakoztatható, így végtelen ideig is működhet a páramentesítés
- Üzemmódjelző lámpák 
- Szinte karbantartásmentes, nincs szükség újabb hűtőszerre, utántöltésre (zárt keringés), csak a levegőszűrőt kell mosni
- Könnyen hordozható, görgős, fogantyúval emelhető
- A vásárlás után azonnal mehet a páramentesítés (nincs szükség összeszerelésre!)
- Csendes
- FREON mentes, teljesíti a WEEE szabványokat
- TÜV, CE, EMC und GS által bevizsgálva

Ez a típusú páramentesítő piacvezető Németországban a párátlanítók direkt értékesítési piacán és garantáljuk, hogy ár-érték arányban messzemenően az egyik legjobb készüléket találta meg. Az ár már magában foglalja az Áfa-t!

A WDH 520-as ajánlott fogyasztói ára 96.250 Ft! Nálunk jóval kedvezőbb, mert nagykereskedelmi árakat kínálunk! Most bruttó 73.200 Ft-ért az Öné lehet a párátlanító készülék! 
A páramentesítő műszaki paraméterei

Feszültség: 220V-240V / 50Hz
Teljesítmény : 320 W 
Elszívási teljesítmény (Optimális): 25 l. / nap (35°C/ 90% pt. ) 
Elszívási teljesítmény (Standard): 20 l. / nap (30°C/ 80% pt. ) 
Kondenztartály: kb. 5 liter 
Rotációs kompresszor: csendesebb és kiegyensúlyozottabb, és megbízhatóbb, mint a hagyományos dugattyús kompresszorok.  
Hűtőfolyadék: R 410 A - 200 g  
Méretek: (M/SZ/M): 621 x 345 x 261 mm 
Súly: 13,2 kg 
Zajszint: max 48 dBA
Hordozhatóság: kerekeken 
Gyári beállítás: higrosztat 
Üzemi hőmérséklet: 5°C~35°C
 
Jótállás: 2 év, valamint 14 napos pénzvisszafizetési garancia
Szervíz: Az általunk forgalmazott páramentesítőknek mi látjuk el a teljeskörű szervizelését is, tehát nálunk nem csak a készüléket vásárolhatja meg, hanem bármilyen műszaki kérdésben is bizalommal fordulhat hozzánk! Esetleges meghibásodás esetén jótállási időn belül cégünk díjmentesen visszaszállítja és megjavítja a párátlanítót!
Videó a WDH 520 párátlanító készülékről
A WDH 520-as páramentesítőről készítettünk Önnek egy videót is, hogy vásárlás előtt még inkább meggyőződhessen róla, hogy helyes választás ez a típus.

Szűntesse meg a magas páratartalommal járó gondjait! Most 14 napos pénz visszafizetési és 2 éves teljes körű jótállással szállítunk.
Megrendelés után legkésőbb 2 munkanapon belül házhoz szállítjuk Önnek a páramentesítőt.

A páramentesítő vásárlásához kérem kattintson erre az ikonra:

További kérdések esetén kérem keressen minket elérhetőségeinken: vevőszolgálat

 
Vásárlói vélemények a WDH 520-as páramentesítőről

Tisztelt Farkas Úr,
Egyszer már küldtem erről írást, csak ismételni tudnám, azaz meg vagyok elégedve a páramentesítő készülékkel.
Pince beázás következményeinek elhárítására rendeltem a párátlanítót, a falakat kiszárította 2 hét alatt.
A megrendelés és szállítás profi volt.
Átmeneti, fűtés előtti időben a fürdőszoba párátlanítására használom - vízilószag megelőzése érdekében - hatékonyan.
Bevált a párátlanítás már festéskor is két réteg közötti száradási idő lerövidítésében.
Mellékes haszon: kiváló, klórmentes virág-locsolóvíz keletkezik benne, amit a feleségem értékel.
Schrammel Zoltán

Szükségem volt egy olyan páramentesítő készülékre, ami a dohosságot és a nedvességet megszünteti
a szuterén helyiségben. Ez régi bérházban van. Most már tudom irodának is használni a
raktáramat és műhelyemet ami 80 m2 alapterületű.
Ami vizet összegyűjt a WDH 520 as páramentesítő azt fixen rákötöttem a csatorna rendszerre, így nem kell mindennap kiönteni a vizet a párátlanító gépből. Idáig csak jó véleményem van a páramentesítő gépről, és legközelebb is szívesen felveszem önökkel a kapcsolatot, és
csak ajánlani tudom a kollégáknak, akiknek ilyen helyiségeik vannak.
Guth László

"2010 novemberében rendeltük Öntõl 53m2-es lakásunk párátlanítására a WDH 520-as párátlanítót . Érdeklõdésünket az interneten olvasható korábbi vásárlók jó véleménye keltette fel. A penészmentesítőt sérülésmentesen megkaptuk, december 8-a óta használjuk, üzemeléseben probléma nem jelentkezett. Hurutos feleségemnek azóta nincsenek fulladási rohamai, légzése könnyebb lett. És ami a legfontosabb, a lakásban sehol nem képzõdött penész. Majdnem minden nap használjuk a páramentesítőt. December 8-tól január 24-ig ebben a pici lakásban 40 liter vizet gyűjtött össze. Akinek a lakásában ilyen problémái vannak, annak meggyõzõdéssel tudom ajánlani ezt a párátlanító gépet. Köszönöm Önnek ezt a lehetõséget, további munkájához erõt, jó egészséget kívánok. "
Csontos Zoltán

"Az Ön által javasolt páramantesítõ hihetetlenül jó! Decemberben 61 liter vizet szedett össze. Már nem párásak az ablakok, és elfogadható a lakásban a levegö hõmérséklete. Bárki, ha ilyen gondokkal küzd nagyon tudom ajánlani neki a párátlanító berendezést. A kimosott ruha negyedannyi idõn belül megszárad, ha fõzök nem csorog a víz az ablakokon, és az ajtón. Köszönöm szépen! Bárdiné"

"Az Önök által forgalmazott párátlanítók közül a WDH 520 HB típusút választottuk.
Az eddigi tapasztalataink alapján a páramentesítő "hozza" az elvárható paramétereket. Hogy ez mit is jelent?
Az állandóan magas páratartalmú házunkban a vízpára mennyisége drasztikusan csökkent. Ennek hatására érezhetően tisztább lett a levegő, a ház kevésbé hűl vissza, a falak egyre több nedvességet adnak át - egyre jobban tisztul a levegő . A fűtési rendszerünk érezhetően jobban teljesít a korábbi, hasonló időszakhoz képest, kevesebb fűtőanyag felhasználása mellett. Az állandóan meglévő enyhe dohos szag egyszerűen megszűnt.
Ami pedig a legfontosabb, a penészfoltok eddig nem jelentek meg újra, holott ez 2-3 hét rendszerességgel megtörtént eddigi - vegyi úton történő- eltávolítása után.
Egyszóval komfortosabb, élvezhetőbb, egészségesebb mikroklímában élhetünk, amelyet ennek a párátlanító gépnek köszönhetünk.
Aki hasonló problémákkal küszködik, javaslom, hogy tegyen egy próbát, próbálja ki a neki leginkább megfelelő páramentesítőt. Hozzátenném azonban azt is, hogy feltétlenül kérje ki a forgalmazók tanácsát, hiszen az ő útmutatásukkal a legnagyobb hatékonyságú penészmentesítőt tudja kiválasztani.
Mi személy szerint örülünk, hogy "ráakadtunk" erre a párátlanító berendezésre. "
OZ

"A vásárolt penészmentesítő géppel a legmeszemenőbbekig meg vagyok elégedve. Kb. 2 hónapos folyamatos használat után szinte kikapcsolás nélkül) is tökéletesen működik. Eleinte én is kicsit szkeptikus voltam, de látva a levegőből kinyert víz mennyiségét és a páratartalom csökkenését már tudom, hogy jó döntés volt a párátlanító megvásárlása. "
Börzsei Gyula

 "A WDH 520 HB páramentesítő készülék bevált, immáron hatékonyan képes kordában tartani a páratartalmat. Viszonylag visszafogott használat mellett sikerült 60% körül stabilizálnunk a lakás páratartalmát, ami egyébként könnyen fel tud szökni 70% fölé is.
Örülünk, hogy rátaláltunk Önök által forgalmazott párátlanító készülékre, és köszönjük a gyors és pontos ügyintézést, a szállítást.
Sok sikert a továbbiakra!"
Juhász András

 "Másfél hete, hogy megérkezett a WDH520-as páramentesítő.
Már előző levelemben írtam, hogy nagyon meg vagyok elégedve. Azóta sem változott a véleményem. Csodásan tudom hasznosítani a páramentesítő gépet a mosott ruhák szárításánál is.
Már nem párásodnak az ablakok. Mint már írtam a nehéz légzésem is elmúlt, ami azt bizonyítja, hogy a lakásban levő párás levegő lehetett az oka.
Csupa jót tudok írni a párátlanító készülékről. Mindenkinek csak ajánlani tudom. "
Hanula Gyuláné
Érd

"Én maximálisan megvagyok elégedve a párátlanító készülékkel!
Pedig-Ön tudja a legjobban -hogy mennyit gondolkodtam rajta hogy megvegyem-e.
Rengeteget utána olvastam a neten, s hihetetlen, de erről a páramentesítő berendezésről nem találtam negatív kritikát!
Ez győzött meg engem arról, hogy megrendeljem! A megrendelés után, nagyon korrekt volt a kiszállítás is, mikorra kértem, aznap érkezett meg! Eddig, a főzés során a konyha ablakán folyt a víz, hiába kapcsoltuk be a páraelszívót. Mióta megrendeltem Önöktől a páramentesítőt ez a problémánk megoldódott!
Mindenkinek csak ajánlani tudom, akinek vizesedik a lakása, vagy folyamatosan törölgetni kell az ablakait a hideg beálltával. Nem beszélve arról, hogy mivel a levegőt is tisztítja sokkal frissebbnek, tisztábbnak érezzük a lakásunkat. Olyan mindig, mintha frissen lenne szellőztetve!
Mi aqua-pool-t is felszereltettünk, mert a régebbi falaink elkezdtek vizesedni, és még az "aqua-pool"-os szakember is elismerően nyilatkozott a készülékről!
Engem a tények megerősítettek abban, hogy jól döntöttem, amikor Önökhöz fordultam, mert a falak látványosan sokat száradtak az elmúlt időszakban.
Munkájukhoz további sikereket kívánok!"
D. Márta

 "A kis ház  több napon át ázott a fagy miatt megrepedt vízcsőből. Természetesen mikor észrevettük megtörtént a javítás. A nagy gond a száritás volt. Néhány nap alatt a fal számtalan helyen csúnyán bepenészedett. Az összes bútoron, ülőpárnákon már érezni lehetett a dohos szagot.   A mesterek nagy vakolat bontást, újrafalazást javasoltak. Szerencsére kaptam két  jótanácsot. Az egyik azt javasolta, hogy a falat -és mindent ami lemosható- hypo-val mossuk le. Ez levitte a foltokat, kifehéredett a fal.
A másik azt javallotta, hogy állitsunk be egy páramentesitőt. Ekkor vásároltam Önöknél. A zárt lakótérbe beállitottuk párátlanító készüléket, és a tartály helyett csövön át a lefolyóba folyattuk a vizet. Fantasztikusan jól páramentesített. Mikor elkezdtük a párátlanítást, a mért légnedvesség 80 % fölött volt. Egy hét után 70, majd a második hét után 60%-ra esett vissza. Összesen kb. egy hónapig száritottuk igy a falakat. Azóta már több helyen sikeresen használtuk a párátlanítót. Mindig bevált. Jó vétel volt. Köszönöm. "
Mály István 

"A két hete vásárolt párafaló eddig a reményeinken felül teljesített. Már az első nap megdöbbenéssel tapasztaltuk, hogy mennyi vizet összeszedett a lakásban. Azóta folyamatosan használjuk és nagyon elégedettek vagyunk. Érezhetően kellemesebb a levegő - főleg egy nagymosás után- gyorsabban száradnak a ruhák és ez egy kisgyermekes családban, mint Nálunk is, úgy gondolom nagyon fontos.
Nem kell „ külön programot szervezni, hogy míg az egyik szobában szellőztetünk, addig gyereket, játékot összepakolva költözünk, ide-oda. Ez ma már sokkal egyszerűbben és rugalmasabban megy.
Köszönjük és csak ajánlani tudjuk mindenkinek aki ilyen párátlanító berendezést szeretne vásárolni. "
Kovács József

"A WDH 520 HB párátlanító igazán jó befektetésnek bizonyult. Nagyon meg vagyunk vele elégedve, bár nem fűztünk hozzá túl nagy reményeket.
Egy kb. 100 négyzetméteres irodában használjuk a falszárítót , ahol reggelente nem lehetett kilátni az ablakokon a párától és tócsákban állt a víz. Mióta beüzemeltük a páramentesítő készüléket, ez a probléma teljesen megszűnt.
Munkájukhoz további sok sikert kívánunk!"
Jakaticsné Szőke Szilvia

"Jól üzemel a páramentesítő, semmi gondunk eddig vele.
Hanti Vilmos  

"Köszönjük a falszárító tökéletesen bevált. "
név nélkül

 
"A páramentesítő készüléket rendszeresen használjuk a házban, mivel a páratartalom elég magas nálunk. Ezt véleményem szerint az új műanyag nyílászárók beszerelésének és az idén ősszel elkészült hőszigetelésnek köszönhetjük. Igyekeztünk a szellőztetési és az épület fűtési "kultúránkat is megváltoztatni (naponta többször átszellőztetjük a lakást, próbálunk egyenletes meleget teremteni a házban). A párátlanító használata ettől függetlenül véleményem szerint szükséges. Mióta a páramentesítőt használjuk, a penészesedés visszafogottabb lett, sőt a tavaszi-nyári festés óta egyáltalán nem találkoztam penésszel. A kereskedelmi forgalomban kapható tablettás páramentesítők össze sem hasonlíthatók az Önök által kínált párátlanító termékkel. Amikor megvásároltam és beüzemeltem a páraelszívót, kb. 4 óra alatt összegyűjtött 5 liter párát, a páratartalom mérő pedig ténylegesen a csökkenést mutatta. A belső felújításoknál is nagy hasznát vettem, mivel az egyes helyiségekben a vakolás, cserépkályha építés, festés során rendkívül sok víz került úgymond beépítésre. A penészmentesítő remekül végezte a dolgát, gyorsabban száradt minden és nem volt pára a házban. A hangja is elviselhető, tehát akár éjszaka is működtethető. Negatívumot eddig nem tapasztaltam, talán az ára elsőre kicsit soknak tűnik, de utólag belegondolva sok kellemetlenségtől és az ezekkel járó költségektől kíméli meg az embert. Eddig maximálisan elégedett vagyok vele.
Remélem tudtam segíteni ezzel Önöknek.  

Baka József
Paksról 

 
"Örülök érdeklődésének a vásárolt páramentesítővel kapcsolatosan, és ezúton megosztom a potenciális vásárlókkal a tapasztalataimat.
 
A párátlanító, amit vásároltam az utolsó pillanatban érkezett a házunkba, amit most nyáron vettünk birtokba, az építkezést követően.
Ez egy új építésű ház, tökéletes szigeteléssel, precíz nyílászárókkal, kondenzációs gázkazán fűtéssel, még a kandalló is külső légbevezetéses megoldású. És itt kezdődtek a bajok a fűtési szezon beindulásával. Ablak, ajtó becsukva, levegő se ki, se be. A keletkezett pára belül maradt. (főzés, fürdés, mosás, lélegzet... stb. ) Természetesen naponta a szokásos gyors szellőztetés azért nem maradt el, de ez kevés volt. A penész kb. 1 hónap után szinte mindenütt megjelent. (sarkokban, ruhásszekrényben, ágyneműben... )
Próbálkozások: penészmentesítés... időlegesen segít,   páraelnyelő anyagok... hatékonyság kicsi, szellőztetés növelése ajtó, ablak nyitással... átmeneti megoldás, kint is párás az idő, magyarán a tervező nem gondoskodott a megfelelő természetes légcseréről, így beköltöztünk egy dunsztosüvegbe.
 
A páramentesítő készüléket az interneten találtam, és rendeltem meg önöktől, ami villám gyorsan megérkezett a kért címre, az ajánlati áron.
Azonnal beüzemeltem a legkritikusabb helyen, háló-fürdő-gardrob háromszögbe. Első néhány óra maximális üzemi állásba 2x4 liter víz a levegőből. (döbbenet). Egésznapos üzem automatikus üzemmódban, félnaponént 2-3 liter víz. Három nap után mérhetően csökkent a páratartalom, az ablakokról eltünt a páralecsapódás, a ruhák szárazak. A penészedést már érdemes lekezelni, nem jön újra elő.
Újabb gondolat, nagymosás hétvégén, párátlanítóval irány a mosoda. A kiteregetett ruhák centri után rövid időn belül szárazak, kellemes illattal, leszedhető, elrakható. Párásodás sehol, a tartályból a vizet kétszer öntöttük le.
Azóta állandó helyre telepítettük a páramentesítő készüléket, a helységeket összenyitottuk, naponta egyszer ürítjük a tartályt, a lakás élhető. A penészmentesítő működési zaja elviselhető, éjszakára azért a hálószoba ajtaját becsukjuk, reggelre ott is a vékony pára az ablakon, de ajtónyitás után nem sokkal a pára eltűnik, mert a párátlanító rögtön elindul az ajtónyitáskor.
 
Ez a párátlanító így karácsony előtt valódi ajándék lett, mert tudunk örülni a lakásunknak.
 
Egyébként ezen tapasztalatok alapján sajnos a lakás természetes szellőzésén változtatnom kell, ami komoly beruházást igényel majd. A páramentesítő ettől függetlenül hasznos segítség lesz ezt követően is, mert ha kint is nagy a páratartalom hosszú időn keresztül, (őszi köd, eső, nagy hideg... stb) akkor a belső párátlanításra szükség lehet, a mosodáról nem is beszélve.
Mindent összefoglalva, ez a párátlanító valóban megoldás a belső párásodás tartós csökkentésére, és az automatikus üzemmódja miatt minimális kezelést igényel. Nekem minden esetre nagyon jó választás volt a páramentesítő beszerzése.

"Az Önöktől vásárolt pára stop készülékkel maximálisan meg vagyok elégedve. Napi gyakorisággal használjuk a megvétele óta, problémamentesen, hatékonyan üzemel. "
Fűzéri Csaba

"Tegnap rendben megérkezett a páramentesítő. Köszönjük.
Első tapasztalatok: kb. 2 óra működés után már érezhetően kellemesebb volt otthon a levegő. Feleségemmel egyetértésben tisztábbnak is találtuk :)
Köszönjük!"
Lajati Tamás
"A légtisztító berendezést restaurált antik bútorokkal berendezett helyiségbe vásároltam, ahol időjárástól függően időnként "nehéz szag volt érezhető. Azokon a bizonyos "nehéz napokon a légtisztító legfeljebb 2-3 órás működtetésének köszönhetően minden kellemetlen szag megszűnt.

A páramentesítőt egy szuterén – tehát valamivel hűvösebb – helyiségbe helyeztem el, ahol nyáron a szellőztetés a meleg, páradús levegő lecsapódását idézte elő, ami kellemetlen és egészségtelen dohos levegőt eredményezett. Korábban sokáig próbálkoztam párátlanító só használatával, de a rendkívül magas költség szinte nulla hatásfokkal párosult. Összehasonlításul: a külső levegő páratartalmától függően, a pinceszárító nem egyszer napi 5 liter desztillatummal csökkentette a pinceszint páratartalmát, ennyi vizet a sóval egy év alatt sem lehetett összegyűjteni. "

név nélkül
A penészmentesítő jó vásárnak bizonyult, elégedettek vagyunk a termékkel.
 
Barbócz Károly
Logisztikai vezető

"A párátlanító berendezéssel tökéletesen meg vagyok elégedve!Sok párátlanító készüléket megnéztem, mielőtt választottam volna, hiszen nem kevés pénzről volt szó, de most már nyugodtan kijelenthetem, hogy megérte! Gyakorlatilag napi használatban van a "ruhaszárító gép" a fürdőszobában, ruha szárításkor. Tökéletesen, viszonylag halkan működik a páramentesítő, és szerintem nem elhanyagolható az energiafogyasztása sem! Összegezve nagyon elégedett vagyok a páramentesítővel és a hihetetlen gyors kiszállítással! Azóta már rendeltünk Önöktől egy levegő tisztító berendezést is, az is tökéletesen működik!
Nagyon sok vásárlót és sikert kívánok Önöknek a további munkájukhoz!"
Üdvözlettel Koch Szabolcs 

"Esetünk a következő:
Új építésű társasházi lakásba költöztünk, amelynek szigetelését nem végezték el megfelelő módon (a kivitelező és egyben építtető persze csődöt jelentett azóta... ), az 55 m2-es lakásunkban a páratartalom 70% felett volt állandóan, hiába volt a gyakori szellőztetés,  több helyen kiterjedt penészfoltok jelentek meg. A levegő nehéz volt a lakásban, két kisgyermekünk sokat betegeskedett, amit persze az oviból hozott a nagyobbik, de feltűnően sokáig tartott a lábadozás időszaka.   

Családommal Pestimrén élünk, egy téglaépítésű társasházban. A lakás rezsije nem túl nagy és általában nagyon elégedettek vagyunk vele, de valamiért rettenetesen párás.

Az első itt töltött telünk kifejezetten enyhe volt, így nem tűnt fel, hogy probléma van, de a következő tél egy kínlódás volt: az ablakokon állt a víz, reggelre az ablakpárkányunk is rendszeresen elázott. Sebaj, gondoltuk, akkor reggelente ablakot törlünk, és szellőztetünk, fürdőszobai elszívót sokkal gyakrabban használjuk. Egész novembertől kezdve reggelente ablakot töröltünk és szellőztettünk, később már este is töröltük az ablakot, az ablakpárkányt is kialakítottuk úgy, hogy letörölhető legyen, ne igya be a vizet, míg aztán minden igyekezetünk ellenére karácsony előtt három nappal ellepte a feketesség a homlokzati falunkat. Próbálkoztunk többféle dologgal is: tablettás páramentesítőből kettőt használtunk a nappaliban, de igazándiból nem különösebben erőltette meg magát, alig-alig gyűjtött vizet, az ablakról pedig még mindig ömlött. A homlokzatot nyáron szigeteltük, hogy megszüntessük "a hőhidakat, amik a páralecsapódást előidézik". Egy ismerős az érintett helyeken a falat megfúrva belülről is kezelte azt gombaölővel.

Következő télen a forgatókönyv ugyanaz: ablaktörlés reggel-este, szellőztetés, penész. Igaz, a fűtésszámla alacsonyabb lett a szigetelés miatt...
Már korábban beszéltünk egy szomszédunkkal erről a dologról, aki azt mondta, hogy ők önnél rendeltek egy páramentesítő készüléket, amivel nagyon elégedettek. Mi sokallottuk az árát, és úgy gondoltuk, hogy a szigetelés majd megoldja. Most azonban komolyan elgondolkodtunk rajta: végül nyáron megrendeltük a WDH-520HB párátlanítót.

Negyedik telünkön, már a páramentesítő készülékkel felszerelkezve nincs gondunk a párára: az ablakok szárazak, illetve az esti fürdésnél lecsapódó plusz pára is hamar leszárad. A falak szintén szárazak, nem kell a foltok miatt aggódnunk.

Egyetlen gondunk volt csak vele, a pára-érzékelő (és egyben szabályozó) egysége nem működött jól. Azonban Ön ezt lehető legnagyobb elégedettségünkre kezelte le: mivel Budapesten volt dolga épp ebben az időben személyesen eljött a készülékért, folyamatos tájékoztatás mellett garanciálisan kicserélte a hibás alkatrészt, és egy újabb úttal vissza is hozta hozzánk.
Már március van, de még mindig elképedek attól, hogy mindennap megtelik a páramentesítő tartálya. Nagyon elégedettek vagyunk vele, és az ön reklamációkor tanúsított rugalmasságával is. Ez a párátlanító megérte az árát. "

Boros Zoltán és családja

Gyarapítsa Ön is az elégedett vásárlók táborát és szüntesse meg a penészt a WDH 520 HB páramentesítő készülékkel!
A vásárláshoz kérem kattintson erre az ikonra:

További kérdések esetén kérem keressen minket elérhetőségeinken: vevőszolgálat

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  Így is ismerheti: 520HB
Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.

^