Megközelítés:
Javasolt útvonal:  
Termékleírás
Páramentesítő vizes pince, nedves épületek párátlanítására

Napi max. 40 liter, ki/be kapcsolható fűtő opció

(A párátlanító raktáron van.  A terméket 1-3 munkanapon belül kiszállítjuk Önnek!)

A WDH 735-ös páramentesítő ideális választás a nagy teljesítményt igénylő helyeken. A ki –bekapcsolható fűtés miatt hűvös körülmények között is jól párátlanít. Fűtött helyiségekben 120 m2-ig, hűvösebb pincékben, raktárakban 70 m2-ig ajánljuk ezt a típust.
 Az párátlanító készülékeink minden olyan helyen jól alkalmazhatóak, ahol a levegő nedvességtartalmának csökkentésére van szükség. Ha a levegőből kivonjuk a párát, akkor a nedves falak, talaj és egyéb tárgyak jóval könnyebben száradnak. A vizes felületek átadják a nedvességet a száraz levegőnek, melyből a páramentesítők könnyedén kivonják a párát. Ha párátlanító berendezéssel tartjuk az optimális páratartalmat, akkor megszűnik a penész és a dohszag is.

A WDH 735 páramentesítő előnyei
A WDH 735-ös rendkívül magas párátlanító kapacitással rendelkezik. Ebben a minőségben nem igen talál másik ilyen kedvező árú és ilyen alacsony fogyasztású páramentesítő gépet. A 735-ös párátlanító napi max. 40 literes teljesítménye mellett csak max. 500 W-ot fogyaszt.

Különlegessége ennek a párátlanító berendezésnek, hogy egy precíz digitális páramérő - és hőmérő is bele van építve. Beállíthatja a digitális páramérő segítségével a kívánt páratartalmat. A páratartalom mérő jelzi az aktuális páraszintet, és amint elérte a beállított értéket, automatikusan lekapcsol a páramentesítés. Ha újra megemelkedik a páratartalom 3-4 %-kal, akkor a páramentesítő készülék újra bekapcsol.  További hasznos funkció a két fokozatú ventilátor és a külön kapcsolható fűtés.

A párátlanító gép rövid idő alatt nagy mennyiségű vizet gyűjt össze, ezért a tartályürítés mellet tömlőt is csatlakoztathat a páramentesítő hátuljához, amivel csatornába vezetheti a kondenzvizet.

A párátlanító 4 db görgővel szerelt, így a tetején található fogantyúval könnyedén emelheti, vagy guríthatja a készüléket.

Az antibakteriális levegőszűrő megóvja a páramentesítő belsejét a vírusoktól és a baktériumoktól is. A kondenzációs módszer pedig kiszűri a levegőben keringő por és pollen jelentős részét. A párátlanítás során nem csak a foltok száradnak le a falakról, de megszűnik a dohszag is, és sokkal egészségesebb, tisztább levegőt lélegezhet a helyiségekben.
A párátlanító felhasználási területei

- Penészmentesítés: Ez  a  nagy teljesítményű páramentesítő (max. 40 l/nap) minden olyan penészes helyen bevethető, ahol nagy párátlanító kapacitásra van szükség. A páratartalom csökkentésével visszahúzódik a penész a falakról. A digitális páramérő segítségével beállíthatja az optimális relatív páratartalmat és néhány héten belül el fog tűnni a penész. Ha folyamatosan készenléti állapotban használja a páramentesítőt, akkor soha nem fog megnőni a páratartalom, és így többet nem kell tartani a penészfoltok megjelenésétől. Kisebb méretű épületeknél a 25 l/nap teljesítményű párátlanítók is megoldást jelentenek. Telefonon, vagy e-mailben szívesen adunk tanácsot, hogy melyik a helyes választás.

- Pince szárítás : Mivel a párátlanító ki/bekapcsolható fűtéssel rendelkezik, ezért ideális hűvösebb helyeken is, mint pl. pincékben. A páramentesítés során megszűnik a dohszag is. A vizes falak könnyen málnak.

 

- Falszárítás: A pincékre a legnagyobb veszélyt a talajvízszint megemelkedéséből és a szigetelési hiányosságokból adódó nedvesedés jelenti. Ha megakadályoztuk a víz betörését, akkor következik a károk enyhítése. A legjobb megoldás az, hogy a levegő páratartalmát csökkentve arra kényszerítsük az épületszerkezetben lévő vizet, hogy elpárologva a páramentesítő berendezés „áldozatává váljon.

- Uszoda páramentesítés: házi medencéknél, szaunák, jakuzzik közelében. A WDH 735 uszodai páramentesítő gyanánt is jó alkalmazható. Ha nagyobb medencékhez keres megoldást, akkor kattintson ide és tekintse meg a speciális uszodai párátlanító készüléket!

- Épületszárítás: Felgyorsíthatjuk a munkát, ha időben kiszárítjuk a vakolatokat, burkolatokat. Sokat spórolhatunk a fűtésen ha gyorsabban leszárítjuk a falakat és előbb beszigeteljük az épületet. Az épületszárítóval megkíméli magát a penésztől és az általa okozott rossz levegőtől, valamint a téli időszakban a gyakori szellőztetéstől. Így a fűtésszámlán is spórolhat.

- Talajvíz vagy tűzoltás után: Gyorsabban megszáradnak a falak és a talaj. Gyorsabban beköltözhetővé válik az épület.

Tesztek, összehasonlítások a WDH 735-ös párátlanító berendezésről
Ez a párátlanító nyugaton már nagyon jól ismert. Németországban rendszeresen tesztelik a különböző termékeket. A WDH 735 EBH páramentesítő számos fogyasztói teszten  „gut  minősítést kapott.  A bal oldali képen látható egy teszt az elismert szaklaptól, a „Heimwerker Praxis –tól (2008 évf. 1. szám).  Az 5-ös skálán, ahol az 1 jelenti a maximumot, 1,3-as értéket kapott a páramenesítő.

Ezt még kiegészítjük azzal, hogy azóta egy újabb kompresszort kapott a párátlanító és további 10 %-kal kevesebbet fogyaszt.

A kiváló minőség alatt többek között a  hosszú élettartamot, a megadott teljesítmény betartását értjük.  A páramentesítő FREON mentes, TÜV, GS, EMC, CE által bevizsgált, ISO tanúsítvánnyal rendelkezik ill. újrafelhasználható anyagokból készült.

Szakkereskedésként nem csak egy márkás párátlanító gépet forgalmazunk, hanem magas színvonalú vevőszolgálatot is nyújtunk.
 
Nálunk bármikor érdeklődhet szakmai kérdésekben. A vásárlás után is támogatjuk Önt és szívesen válaszolunk kérdéseire.  

Ha olyan megoldást keres páramentesítésre, amely nem csak néhány hónapig, hanem folyamatos üzem mellett is hosszú éveken keresztül gondmentesen működik, akkor nálunk megtalálta a megoldást! A piacon számtalan olcsó, "gagyi" termék található, melyek csak ideig-óráig működnek. Ezért kérjük vásárlás előtt alaposan tájékozódjon és csak olyan páramentesítőt vásároljon, melynek megbízható működését tesztek és vásárlói vélemények támasztják alá.

A WDH 735 EBH épületszárító - penészmentesítő ajánlott fogyasztói ára 156.000 Ft! Nálunk ennél jóval olcsóbban megvásárolhatja a berendezést.

Hasonlítsa össze a párátlanítók teljesítményét és tulajdonságait egyéb gyártókéval, mi álljuk a próbát! A készüléket több független intézet és újság is tesztelte. Az alábbi linken kérjük töltse le az összehasonlító újságcikket.

A WDH 735 páramentesítő további előnyei
A legfontosabb a fogyasztás. Más gyártók párátlanítói, ugyanakkora teljesítmény mellett képesek akár a dupláját is fogyasztani ennek ez energiának.

Napi 40 literes páramentesítő teljesítmény

Beépített fűtés

Higrosztát állítja és szabályozza a kívánt páratartalmat

Átlátható display, mely mutatja az aktuális hőmérsékletet, a jelenlegi páraszintet stb.

Időzítő funkció 1- 12 óra között, vagy automata üzemmód

Két ventillátorfokozat

A párátlanító tartós használatra is ideális.

Optimálisan működik hideg körülmények között is, mert kapcsolható beépített fűtéssel rendelkezik.

Automatikus profi leolvasztó funkció (forrógázas/nyersgázas olvasztóautomatika – ezáltal nincs leállás és jobban kihasználható, gazdaságosabb a készülék)

Nem igényel figyelmet az alkalmazás során.

Csak 500 W-ot fogyaszt maximum! (fűtés nélkül)

A párátlanító kiváló minőségű, megbízható kompresszorral van felszerelve!

Páratartalom-szabályozás 30%-tól 90 % -ig.

Automatikus leállás és fényjelzés a kondenz tartály telítettsége esetén

Kivehető, kondenztartály

A kondenzvíz lefolyójához tömlő csatlakoztatható, így végtelen ideig működhet a készülék

Üzemmódjelző lámpák

Teljesen karbantartásmentes, nincs szükség újabb hűtőszerre, utántöltésre (zárt keringés)

Könnyen hordozható, görgős, fogantyúval emelhető

Lemosható, antibakteriális levegőszűrő

Modern design, szép külső

Azonnal működik (nincs szükség összeszerelésre!)

FREON mentes, teljesíti a WEEE szabványokat

TÜV, CE, EMC und GS által bevizsgálva

A páramentesítő műszaki paraméterei

Feszültség: 220V-240V / 50Hz

Teljesítmény : 500 W - fűtéssel 1250 W

Elszívási teljesítmény (Optimális): 40 l. / nap (35°C / 90% pt. )

Elszívási teljesítmény (Standard): 35 l. / nap (30°C / 80% pt. )

Kondenztartály: kb. 6 liter

Méretek: (M/SZ/M): 585 x 380 x 320 mm

Súly: 17 kg

Hordozhatóság: Kerekeken

Üzemi hőmérséklet: 5°C ~ 35°C

Jótállás: 2 év

Kockázatmentes vásárlás! Nálunk teljes mértékben kockázatmentesen vásárolhatja meg a készülékeket, ugyanis 14 napos pénzvisszafizetési garanciát nyújtunk, valamint egy esetleges meghibásodás esetén a jótállási időn belül cégünk a saját költségéreszállítja vissza és javítja meg a páramentesítőt. Ezzel a kétszolgáltatással tulajdonképpen minimálisra csökkentjük a vásárlótterhelő rizikót, pedig ez a típus eleve a legmegbízhatóbbak közé tartozik.

A WDH 735-ös párátlanító megvásárláshoz kérem kattintson erre az ikonra:

További kérdések esetén kérem keressen minket elérhetőségeinken: vevőszolgálat
 

Vásárlói vélemények a WDH 735 páramentesítőről

"Tisztelt Farkas Tamás Úr!
 
Igen vásároltam önöktől nem egy, hanem kettő db WDH 735-ös párátlanító készüléket.
Két szintes házam van és mindegyik szintre tettem egy páramentesítőt.
A párátlanító fantasztikus teljesítményű!! És a megjelenése is beillik bármilyen stílusban berendezett lakásba.
Tapasztalatom: az első hónapban napi 10-12 liter vizet gyüjtött össze a levegőből, a második hónaptól már csak két naponta 10 liter vizet öntök ki.
A kijelzőjének köszönhetően belehet állítani a kívánt páratartalmat és a páramentesítő az értéknek megfelelően ki-be kapcsol.
A gépnek köszönhetően eltüntek a jól leszigetelt házam következtében az előkerűlt penészfoltok, friss a levegő, és a kedvezőbb fűtési feltételek miatt a gázfogyasztás is csökkent.
Csak ajálani tudom mindenkinek a penészmentesítőt, aki nem tud vagy nem akar központi elszívó rendszert beépíteni.
Az én ajánlásomra már Etyekről is rendeltek páramentesítő gépet, és ők is megvannak elégedve!
Köszönök mindent Farkas úr!"
Vincze Sándor

"A megvásárolt páramentesítő, azóta hetente 2-3 napot üzemel, kifogástalanul. Köszönöm a kérdést, jó vétel volt, elégedett vagyok!"
Dr Cséri Tamás, Tapolca

"Nagy köszönet a párátlanító készülékért! Első két nap utáni tapasztalataink nagyon pozitívak! Hibátlanul működik, csakúgy gyártja a vizet. A szállítás korrekt és gyors volt!
Sok sikert!"
Maradok tisztelettel: Vucskán Zoltán

Tisztelt Farkas Géza Úr !

Vásároltam Önöktől egy 735-ös páramentesítő készüléket.
Egy kétszintes épület tetőszigetelését akartuk felújítani, felszedtük a tetőszigetelést, viszont az alatta lévő beton is feljött, szétmállott.
Így a tetőt nem tudtuk azonnal visszaszigetelni. Több napos eső jött, az épület a földszintig leázott, a falakban sisteregtek a villanyvezetékek, a felső szinten több centis víz állt.

A készülék beállítása előtt fűteni próbáltuk az épületet, és így szárítani. Egy heti gázfűtés 40 ezer forint, és az eredmény nem volt érzékelhető.
Beállítottuk a készüléket, és napi 30 liter vizet gyűjtött össze. Két hét üzemelés után már kevesebb vizet kellett gyűjtenie a párátlanító készüléknek. Liszáradt a födém, a falak, az aljzatbeton.

Nekünk a készülék már megtérült energia megtakarításként.

Ezen felül a falak nem penészesedtek be ( 3 évvel ezelőtti beázás után az a falrész ami leázott egy másik részen penészes lett, le kellett szedni a vakolatot tégláig ).
Üdvözlettel: Rajnai Norbert
Komló

"Köszönöm szépen a páramentesítő berendezés gyors kiszállítását. A készülékkel nagyon elégedett vagyok. Még egyszer köszönöm a pontos és gyors ügyintézést. "
Rudolf
 
"Nagyszerű párátlanító. Nagyon nagy teljesítményű mégis keveset fogyaszt. Egyedüli javaslat, hogy a fűtés lehetne nagyobb teljesítményű. Mégis teljes mértékben elégedett vagyok és mindenkinek ajánlom!"
Ferenc
 
"Egyszerűen csúcs ez a ruhaszárító... 1. osztályú.
Tamás
 
"Szűk héttel azután hogy megvásároltam az önök páramentesítő gépét úgy éreztem, hogy két gondolatomat feltétlenül meg kell osztanom Önökkel.
1) Szállítás, ügyintézés: meg szeretném dícsérni a korrekt és gyors, barátságos rendelésfelvételt és a kiszállítást is. Minden lezajlott két napon belül. Pont azt és úgy kaptam, ahogy megrendeltem. Legközelbbi rendeléskor már szívesen fizetek előre utalással is.
2) A párátlanító minősége: csak dícsérni tudom a páramentesítő készüléket. Gazdaságos, szép és egyszerű a használata. A tartály ürítésekor mindig elcsodálkozom, hogy mennyi vizet összeszedett.
A tapasztalataim alapján nyugodtan ajánlom Önöket ismerőseim körében. "
Sándor
 
" Az párátlanítót köszönetel megkaptam. Még egyszer köszönet a szimpatikus vevőszolgálatért. Ha bárki magas páratartalom problémákkal küzd, szívesen fogom Önöket ajánlani.
Végre egy internetes cég, mely olyan termékeket kínál, melyeket valóban szállítani is tud, és a valóság fedi a leírtakat. 4 óra üzemeltetés után a picében 80%-rl, 55 %-ra esett a páratartalom. Hihetetlen. "
István
 
Gyarapítsa Ön is az elégedett vásárlók táborát és szüntesse meg a penészt a WDH 735-ös páramentesítő készülékkel!
A vásárláshoz kérem kattintson erre az ikonra: 

További kérdések esetén kérem keressen minket elérhetőségeinken: vevőszolgálat

Vásároljon bizalommal!
 
 
 
 
  Így is ismerheti: 735EBH
Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.

^